ΑΡΘΡΑ / ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ AG PHARM

Οι ανάγκες του δέρματος από άνθρωπο σε άνθρωπο διαφέρουν. Για τον λόγο αυτό, η agPharm δημιουργεί σειρές προϊόντων για κάθε τύπο επιδερμίδας με σεβασμό και στόχο να καλύψει κάθε σας ανάγκη. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε έναν οδηγό με την μορφή πρωτόκολλου ομορφιάς για όποια και εάν είναι η ανάγκη της επιδερμίδας σας:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διατροφικά Καλλυντικά

Τι είναι τα «Διατροφικά Καλλυντικά»;
Με τον όρο Διατροφικά Καλλυντικά, αναφερόμαστε σε σκευάσματα κοσμετολογίας που οι πρώτες ύλες τους αποτελούν βρώσιμα είδη όπως για παράδειγμα το χαβιάρι, το γάλα γαϊδούρας, η μαστίχα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι αμπούλες ομορφιάς και τα πλεονεκτήματα τους

Οι αμπούλες και τα πλεονεκτήματά τους.

Οι αμπούλες ή αλλιώς οροί (serum) αποτελούν μια σχετικά νέα θεραπεία περιποίησης της επιδερμίδας. Πολλές από εμάς τις έχουν χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκεια μιας ανεξάρτητης περιποίησης προσώπου όμως συχνά ξεχνάμε τα μόνιμα αποτελέσματα που μπορούν να μας προσφέρουν χρησιμοποιώντας τες καθημερινά στο σπίτι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Φροντίδα άκρων

Γιατί να προτιμάτε τα ασετόν με βάση το λάδι

 

Τα όμορφα νύχια είναι πλέον αξεσουάρ που προσδίδει πολλούς πόντους στην εμφάνιση της γυναίκας. Έντονα χρώματα, ημιμόνικα βερνίκια, τρουκς αλλά και εντυπωσιακά τεχνητά νύχια έχουν μπει πλέον στην καθημερινότητα μας και δεν είναι πια υπερθέαμα για πασαρέλα.

Όμως όταν έρθει η ώρα να αποχωριστούμε το αγαπημένο μας κόκκινο βερνίκι ή να το έντονο μαύρο χρώμα, είστε σίγουρες ότι φροντίζετε αρκετά για τα νύχια σας?

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Καλέντουλα: Χρήσεις και ιδιότητες

Καλέντουλα.

Η ομορφιά του άνθους της αδιαμφισβήτητη. Εκτός όμως, από το κάλος της, η καλέντουλα η «φαρμακευτική», όπως είναι το επίσημο όνομά της, φημίζεται και για τις ευεργετικές της ιδιότητες, καθώς το έλαιό της περιέχει συστατικά που συμβάλλουν στην φροντίδα του δέρματος.
Οι χρήσεις της; Πολλές.
Οι ιδιότητές της; Ακόμα περισσότερες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πρόπολη για τη γρίπη

Πρόπολη

Πρόκειται για το ρετσίνι που βγαίνει από τα μπουμπούκια και τον φλοιό ορισμένων δέντρων και συλλέγεται από τις μέλισσες-εργάτριες, που προσθέτουν τις σιελογόνους εκκρίσεις τους και το χρησιμοποιούν για να καλύψουν το εσωτερικό της κυψέλης. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Φθινόπωρο και τα πρώτα κρούσματα του απλού κρυολογήματος ή της γρίπης εμφανίζονται.

Κοινό κρύωμα και γρίπη

Το κοινό κρύωμα και η γρίπη είναι δύο πολύ συνηθισμένες μολύνσεις του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος (μύτη, λαιμός, αυτιά και ιγμόρεια). Τόσο το κρύωμα όσο και η γρίπη προκαλούνται από ιούς. Οι μολύνσεις είναι κολλητικές, και μεταδίδονται μέσω μικροσκοπικών σωματιδίων αλλά και μέσα από την επαφή με τα χέρια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα καλλυντικά με χαβιάρι

Τα συστατικά που βρίσκονται στο χαβιάρι βοηθούν στην επιδιόρθωση των ιστών και στην κυτταρική αναδόμηση. Το εκχύλισμα από χαβιάρι θεωρείται άριστη πηγή φυσικών ουσιών, απαραίτητων για τη δομή και τη ζωτικότητα της επιδερμίδας. Αυξάνει τα επίπεδα αντιοξειδωτικής άμυνας των κυττάρων και ενισχύει τη λειτουργία του επιδερμικού φραγμού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Derma roller! Ένα καινοτόμο θεραπευτικό εργαλείο με πολλά πλεονεκτήματα.

Ένα καινοτόμο θεραπευτικό εργαλείο με πολλά  πλεονεκτήματα, μεγάλο εύρος εφαρμογών, ελάχιστες αντενδείξεις και μηδενικές παρενέργειες!

Η χρήση  των derma rollers έχει αρχίσει να γίνεται πολύ δημοφιλής τα τελευταία χρόνια. Πολλά κέντρα αντιγήρανσης παγκοσμίως χρησιμοποιούν αυτήν την τεχνική για την αναζωογόνηση του δέρματος. Παράλληλα καθημερινά προστίθενται και άλλες θεραπευτικές εφαρμογές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λυπημένα Πρόσωπα

Με το πέρασμα του χρόνου τα μαλακά μόρια του προσώπου βαραίνουν και το κάνουν να δείχνει λυπημένο εξου και ο όρος “Λυπημένα πρόσωπα. Το μεγαλύτερο βάρος πέφτει στο προγούλι, μια περιοχή που χαλαρώνει και βαραίνει ακόμη και πριν τα 30.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ