Χριστούγεννα!

Η πιο λαμπερή περίοδος του χρόνου έφτασε και εμείς τρέχουμε να τα προλάβουμε όλα. Λίγο τα Χριστουγεννιάτικα δώρα, λίγο το εορταστικό τραπέζι, κανένα ταξίδι της τελευταίας στιγμής…Το έχετε παρατηρήσει ότι την περίοδο των εορτών είναι που κακομαθαίνουμε περισσότερο τον εαυτό μας για να είμαστε πιο λαμπεροί στα ρεβεγιόν; Ας κάνω και αυτόν τον καθαρισμό που δεν έκανα όλη τη χρονιά, ας βάλω και μια κρέμα ανάπλασης παραπάνω, ας ενυδατώσω το δέρμα μου που το έχω ξεχάσει όλο το χρόνο. Και αν σας λέγαμε ότι υπάρχει ένα συστατικό που μπορεί να θρέψει βαθιά την επιδερμίδα σας όλη τη διάρκεια του έτους;
Χαβιάρι.

Η πολυτελής τροφή της επιδερμίδας. Συστατικό εξαγωγής από τα αυγά μπελούγκα και τα ψάρια sevruga, περιέχει αμινοξέα που τα εργαστήρια δεν μπορούν να αντιγράψουν ενώ αποτελεί το μυστικό επαναφοράς της επιδερμίδας. Γιατί; Γιατί η κυτταρική δομή του χαβιαριού είναι εντυπωσιακά πανομοιότυπη με εκείνη της επιδερμίδας του ανθρώπου: 50% έως 70% νερό και ένα αντίστοιχο ποσοστό σε κατανομή λιπιδίων, πρωτεϊνών και ιχνοστοιχείων.

Το χαβιάρι, αποτελεί πλούσια πηγή σε βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και μέταλλα που αυξάνουν τις διεργασίες παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης με αποτέλεσμα τη βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας.

Συμβάλλει στην αύξηση της ταχύτητας επούλωσης ενώ καταπολεμά τις τοπικές φλεγμονές. Παράλληλα, επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης καθώς είναι πλούσιο από αντιοξειδωτικά που θωρακίζουν την επιδερμίδα από τις ελεύθερες ρίζες και το οξειδωτικό στρες. Τη νούμερο ένα αιτία για τη γήρανση του δέρματος. Τα ιδιαίτερα θρεπτικά Ω3, Ω6 και λιπαρά οξέα που περιέχει, θέτουν τη βάση για μια λαμπερή και ισορροπημένη επιδερμίδα γι’ αυτό και οι μεγάλες εταιρίες καλλυντικών έχουν επενδύσει σε αυτό, δημιουργώντας μια καινούργια κατηγορία προϊόντων με τίτλο διατροφικά καλλυντικά. Προϊόντα που ενώ μπορούν να καταναλωθούν στη διατροφή μας την ίδια στιγμή είναι ισχυροί σύμμαχοι στη μάχη ενάντια στο χρόνο. Στο εμπόριο, μπορείτε να βρείτε εκατοντάδες προϊόντα με κύριο συστατικό το χαβιάρι, για τη θρέψη της επιδερμίδας, και σε μεγάλο εύρος τιμών.

H agPharm προτείνει τη σειρά κρεμών με μαύρο χαβιάρι: Ag Caviar all day Cream 50ml & Ag Caviar Intensive Eye Cream 30ml καθώς και τον αγαπημένο ορό περιποίησης προσώπου Ag Caviar Serum.